skip to Main Content

Kleedup wandkleden

Combineer rust en design

Al onze wandkleden worden in Nederland gemaakt van 100% BCI (Better Cotton Initiative) katoen geweven met een grove structuur. De randen zijn omgezoomd en zowel boven als onder is een tunnel voorzien. Het stiksel is zwart of wit, afhankelijk van de kleuren in het ontwerp.

Al onze wandkleden zijn in verschillende maten leverbaar, tot wel 210 cm breed en tot wel 260 cm hoog! Het materiaal heeft een zwaarte van 420 gr./m2, hierdoor heeft het doek een kwalitatieve uitstraling.

Kleedup wandkleden

Combineer rust en design

Al onze wandkleden worden in Nederland gemaakt van 100% BCI (Better Cotton Initiative) katoen geweven met een grove structuur. De randen zijn omgezoomd en zowel boven als onder is een tunnel voorzien. Het stiksel is zwart of wit, afhankelijk van de kleuren in het ontwerp.

Al onze wandkleden zijn in verschillende maten leverbaar, tot wel 210 cm breed en tot wel 260 cm hoog! Het materiaal heeft een zwaarte van 420 gr./m2, hierdoor heeft het doek een kwalitatieve uitstraling en helpt het de akoestiek in de ruimte te verbeteren

Ons katoen

ontwerp & styling by Kleedup

Ons katoen wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit.

Afwerking en montage

ontwerp & styling by Kleedup

Om het Wandkleed te kunnen voorzien van een roede wordt het aan de bovenkant en optioneel aan de onderkant afgewerkt met een tunnel van 6 cm. De zijkanten worden omgezoomd, wat voor een kwalitatief geheel zorgt. De roede aan de bovenkant is altijd 30 cm breder dan het doek (15 cm aan elke kant). Hierdoor heb je nog genoeg ruimte om een wandhaak te plaatsen en komt het geheel beter tot z’n recht. Door ook een roede aan de onderkant te plaatsen kun je het Wandkleed verzwaren, waardoor het nog een strakker uiterlijk krijgt. Voor de roede aan de onderkant wordt de breedte van het doek aangehouden, zodat de roede wegvalt in het Wandkleed. Omdat er zoveel verschillende soorten ondergronden zijn, zitten er geen schroeven en pluggen voor de wandbevestiging in de verpakking.

Een unieke aankleding met een Kleedup wandkleed

Een unieke aankleding met een Kleedup wandkleed

ontwerp & styling by Kleedup

Kleedup® wandkleden geven je interieur een unieke uitstraling. Omdat je kunt kiezen uit verschillende breedtes en hoogtes, geef je elke ruimte een eigen stijl. Kleed  je interieur, maar ook showrooms en kantoorruimtes aan met een Dutch design wandkleed en laat zo de wanden spreken. Door het Wandkleed te voorzien van een zwarte roede komt het doek nog beter uit en past het perfect binnen een modern en industrieel interieur. Met de bijgeleverde afdekknoppen maak je het uiterlijk van het Wandkleed nog strakker.

Reviews van klanten

Hangt prachtig

Hij hangt! Ik ben heel blij verrast! Het was best spannend, wat een groot doek…maar wat staat ie mooi!! Fris en warm tegelijk, groot, maar niet overheersend. Bedankt voor je goede adviezen!

Bionda

Rosehips

Dag Inge Fleur, 

Wij zijn erg blij met het mooie wandkleed, dank voor de prettige communicatie en service! 

Groetjes,

Hedwig

‘Open door’

Mooi sfeerbeeld van wandkleed ‘Open door’ aan de muur bij @rubywonen

Happy June

Voor dit interieuradvies is subtiel kleur toegevoegd. Zoals okergeel, groen-, vergrijsd blauw en verschillende grijstinten. Het okergeel komt ook terug in het prachtige wandkleed Happy June van @kleedup ?
@cb_interieur 

Aan de muur bij…

Aan de muur bij @lauraverschuur. Een leuke samenwerking met @lauraverschuur

Pakt goed uit!
Beste Inge Fleur,
Alles in goede orde ontvangen. Paneel hangt inmiddels en pakt goed uit!
Groet,

Yolanda

Een beetje Sicilië
A bit of Sicilia in our home…☺️
Dit prachtige wandkleed won ik ruim een jaar geleden bij @lauraverschuur. Het kleed kreeg een plekje in huis, maar kwam daar niet lekker uit de verf. Dus heb ik het verhuisd naar de woonkamer en meteen zo blij mee.

@postcards.for.ella

Goed advies
Hoi Inge Fleur,
Inmiddels hangt hij op z’n plek. Hij is beter dan dat ik me had voorgesteld. Enorm bedankt voor het goede advies.
Als ik weer gespaard heb zal ik er nog één bestellen.
Groeten,

Udo Van wijk 

In het restaurant

Mooi beeld met ons wandkleed Artichoke in het prachtige restaurant Linde in Reek @lindereek

dressed-up

Remember a while ago I shared a picture telling you I wanted to do something with the white wall behind my kitchen table. I finally decided I didn’t want to paint it or use wallpaper. I found this wall rug at @kleedup and it fits perfectly. Finally I’ve dressed up that wall! What do you think of it? @kaatjecom

Super blij mee!

Ja echt heel mooi! We zijn er super blij mee. Het akoestische merk je ook echt heel goed: het klinkt veel gedempter in huis 🙂

Cynthia

Wandkleed RoseXL

Wandkleed RoseXL aan de muur bij @lotsofstyle die het geheel prachtig gestyled heeft.

@lotsofstyle

Veel minder galm

Het hangt!! Er was een behoorlijke echo bij onze eettafel. Nu hebben wij dit akoestisch paneel bij @kleedup besteld en de galm bij de eettafel is veel minder.

@mama.van.bo.en.jip

in de showroom

Wandkleed Rose hips in de showroom van 4x6sofa’s

Back To Top