skip to Main Content

Kleedup akoestische panelen

Combineer rust en design

De Kleedup akoestische panelen worden in Nederland op maat vervaardigd en geven de best mogelijke geluidsdemping in combinatie met eigentijdse ontwerpen uit onze eigen Kleedup studio.

De panelen worden afgemonteerd thuis of op kantoor geleverd en zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen (160 cm x 230 cm). Er kan gekozen worden tussen het standaard paneel en een dikker premium paneel voor nog grotere geluidsabsorptie.

Kleedup Akoestische panelen

Combineer rust en design

De Kleedup akoestische panelen worden in Nederland op maat vervaardigd en geven de best mogelijke geluidsabsorptie in combinatie met eigentijdse Kleedup ontwerpen uit onze eigen studio.

De panelen worden afgemonteerd thuis of op kantoor geleverd en zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen (160 cm x 230 cm). Er kan gekozen worden tussen het standaard paneel en een dikker premium paneel voor nog grotere geluidsabsorptie.

Kleedup akoestische panelen

ontwerp & styling by Kleedup

Kleedup Akoestische panelen zijn een blikvanger in uw interieur. De unieke ontwerpen van onze Kleedup studio worden in hoge resolutie geprint en met het akoestisch materiaal verlijmd. De panelen worden met een geanodiseerde aluminium lijst afgewerkt, waarbij voor mat zwart en mat wit gekozen kan worden. De panelen zijn eenvoudig en onzichtbaar te monteren met bijgeleverde ophangset.

Opbouw panelen

ontwerp & styling by Kleedup

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van mechanisch gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd.  Bij het basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het premium paneel heeft een extra laag akoestisch materiaal.

Geluidsreductie Premium panelen

ontwerp & styling by Kleedup

De Kleedup Akoestische panelen zijn verkrijgbaar in een standaard en Premium versie. Het standaard paneel heeft al een α-waarde van 0,65, goed voor een prettige demping. Wilt u een optimale demping, kies dan voor een Premium paneel met een α-waarde van 0,9.

Een unieke aankleding met een Kleedup Akoestisch paneel

Populaire Kleedup panelen

Reviews van klanten

Hangt prachtig

Hij hangt! Ik ben heel blij verrast! Het was best spannend, wat een groot doek…maar wat staat ie mooi!! Fris en warm tegelijk, groot, maar niet overheersend. Bedankt voor je goede adviezen!

Bionda

Rosehips

Dag Inge Fleur, 

Wij zijn erg blij met het mooie wandkleed, dank voor de prettige communicatie en service! 

Groetjes,

Hedwig

‘Open door’

Mooi sfeerbeeld van wandkleed ‘Open door’ aan de muur bij @rubywonen

Happy June

Voor dit interieuradvies is subtiel kleur toegevoegd. Zoals okergeel, groen-, vergrijsd blauw en verschillende grijstinten. Het okergeel komt ook terug in het prachtige wandkleed Happy June van @kleedup ?
@cb_interieur 

Aan de muur bij…

Aan de muur bij @lauraverschuur. Een leuke samenwerking met @lauraverschuur

Pakt goed uit!
Beste Inge Fleur,
Alles in goede orde ontvangen. Paneel hangt inmiddels en pakt goed uit!
Groet,

Yolanda

Een beetje Sicilië
A bit of Sicilia in our home…☺️
Dit prachtige wandkleed won ik ruim een jaar geleden bij @lauraverschuur. Het kleed kreeg een plekje in huis, maar kwam daar niet lekker uit de verf. Dus heb ik het verhuisd naar de woonkamer en meteen zo blij mee.

@postcards.for.ella

Goed advies
Hoi Inge Fleur,
Inmiddels hangt hij op z’n plek. Hij is beter dan dat ik me had voorgesteld. Enorm bedankt voor het goede advies.
Als ik weer gespaard heb zal ik er nog één bestellen.
Groeten,

Udo Van wijk 

In het restaurant

Mooi beeld met ons wandkleed Artichoke in het prachtige restaurant Linde in Reek @lindereek

dressed-up

Remember a while ago I shared a picture telling you I wanted to do something with the white wall behind my kitchen table. I finally decided I didn’t want to paint it or use wallpaper. I found this wall rug at @kleedup and it fits perfectly. Finally I’ve dressed up that wall! What do you think of it? @kaatjecom

Super blij mee!

Ja echt heel mooi! We zijn er super blij mee. Het akoestische merk je ook echt heel goed: het klinkt veel gedempter in huis 🙂

Cynthia

Wandkleed RoseXL

Wandkleed RoseXL aan de muur bij @lotsofstyle die het geheel prachtig gestyled heeft.

@lotsofstyle

Veel minder galm

Het hangt!! Er was een behoorlijke echo bij onze eettafel. Nu hebben wij dit akoestisch paneel bij @kleedup besteld en de galm bij de eettafel is veel minder.

@mama.van.bo.en.jip

in de showroom

Wandkleed Rose hips in de showroom van 4x6sofa’s

Back To Top