fbpx
Bereikbaar: 085-1305902 (ma t/m vr van 9:00 tot 18:00)

Ophangsystemen

Kleedup wandkleden stralen kwaliteit en warmte uit. Om het wandkleed op te hangen is een tunnel boven in het wandkleed aangebracht. Hiermee kun je eenvoudig met een RVS of houten roede je wandkleed ophangen. Ook is er onderin het wandkleed een tunnel gemaakt. Door hierin een houten roede te steken hangt het wandkleed mooi strak. Wij leveren verschillende ophangsystemen op maat mee.

Houten roede

Een andere manier van ophangen is met een ronde houten roede die eveneens door de tunnel aan de bovenzijde geschoven wordt. De houten roede kan eenvoudig met 2 haakjes opgehangen worden, deze worden standaard met muurpluggen meegeleverd. Je kunt het wandkleed ook met een koordje ophangen door aan de uiteinden van de roede twee gaatjes te maken. 

Houten ophangsysteem (tot 1,50m)

Houten ophangsysteem voor wandkleden van Kleedup

RVS ophangsysteem

Bij Kleedup kun je een zeer nette RVS roede op maat mee laten leveren. Vooral voor bredere wandkleden, vanaf 120 cm geeft een RVS ophangsysteem een mooie, robuuste uitstraling. Er zijn RVS roedes voor wandkleden tot 1,90 meter en voor grotere wandkleden. Bij de RVS roede wordt ook een houten roede voor onderin het kleed meegeleverd, zodat het wandkleed netjes hangt. Alles wordt op maat geleverd, inclusief gemonteerde eindkappen, muurpluggen en een waterpas voor het recht ophangen met een duidelijke gebruiksaanwijzing (klik hier).

RVS ophangsysteem

RVS ophangsysteem voor Kleedup wandkleden

RVS ophangsysteem (detail)

RVS ophangsysteem voor Kleedup wandkleden, detailfoto
Kleedup IJselmeerlaan 2 1382 JT Weesp
Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten...