fbpx
Bereikbaar: 085-1305902 (ma t/m vr van 9:00 tot 18:00)

kleedup info

Verzenden

Kleedup verzend alle kleden en eventuele ophangsystemen in een solide verpakking, via PostNL, naar alle adressen in Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland neem svp contact op met sales@kleedup.nl

Verzendkosten bedragen standaard €12,95 per verzending. Dit is omdat Kleedup haar wandkleden opgerold op een lange koker verstuurd, zodat deze niet gevouwen is.

Retouren

Kleedup laat haar producten specifiek voor elke klant op maat maken. Dit betekent dat je het product niet kunt terugsturen als je het niet mooi vindt.

Vanzelfsprekend levert Kleedup garantie en zal een wandkleed herstellen of vervangen als er fabricage fouten inzitten. Is dit het geval, stuur ons dan een e-mail naar support@kleedup.nl. Wij lossen het probleem dan zo snel mogelijk op.

Levertijd

Kleedup wandkleden worden binnen 10 werkdagen geleverd. Als er een ophangsysteem is mee-besteld wordt deze met de Kleedup zending meegeleverd.

Wassen en strijken

Mocht je Kleedup vuil geworden zijn, dan kun je deze voorzichtig wassen (30 graden maximaal) en op de achterkant strijken, op stand 2 (wol)

Andere afmetingen & projectwerk

Neem voor afwijkende afmetingen of projectinrichting contact met ons op via sales@kleedup.nl

Hulp nodig?

Om je zo goed mogelijk te helpen bieden wij klantenservice per e-mail. Zo kunnen we je, waar nodig, aan de hand van printscreens, links en tekstuele uitleg verder helpen. We proberen je e-mail altijd binnen 1 dag te beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Je kunt onze algemene voorwaarden hier bekijken

Privacy policy

Je kunt onze privacy policy hier bekijken

Kleedup IJselmeerlaan 2 1382 JT Weesp
Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten...